Първоначално публикувано от Connor
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещите в Русе - снимки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениебрат4ед не6то си в гре6ка ми се струва ама аиде!Last edited by RoMAN; d.m.y г., 19:59.
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеКолега нали се сещаш, че желание има, но не винаги човек е свободен. Миналата седмица по време на срещата бях зает, колегата phoenix ми прави предната емблема.
П.С. Подкрепи ме някой път, няма печки на тия срещи а само бензинаджии
Comment
-
хаха сега срешата ще бъде на света тройца нали? Колега аз те видях преди седмица на Лукойл "Волов" беше вечер към 6-7 може би, идваше май от чародейка, не те познах в колата ти беше, аз не бях с моята кола, а с едно пунто.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениехаха сега срешата ще бъде на света тройца нали? Колега аз те видях преди седмица на Лукойл "Волов" беше вечер към 6-7 може би, идваше май от чародейка, не те познах в колата ти беше, аз не бях с моята кола, а с едно пунто.
Comment
-
Добра срещичка наистина се е получила чак съжелявам че отсъствах, снимките са от Текето.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от whorunit Покажи съобщениеНа турски значи Езерокомпренде
Comment
-
Шегувам се момчета... да не впрегнете
Като видях снимките и си спомних как преди повече от 20 години с един приятел с една мръсно бяла AR 33 1,7 и едно Ритмо Абарт по пътя към текето направихме един горд собственник на Мерцедес смешен в очите на някаква млада кифла.
Като спряхме на заведението оня ни гледаше като извънземни... някакви келеши пък се "изплюха" на гордостта на немското автомобило строене.
А приятеля ми за да го унижи още повече му подвиква:
Ей чичиии... кьор му сун табелата ве... тука Abarth пише... ти какво си помисли, че правиш?
Еееех... луди млади години...
хахаха да са... таковам у пенсионера... ся повече от 140 не вдигам май, а колата ми е в много по-добро състояние от онова Ритмо
Comment
Comment